ANA SAYFA > EĞİTİM > Tevfik Fikretliler 33.kez kep attı

Tevfik Fikretliler 33.kez kep attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tevfik Fikretliler 33.kez kep attı

İzmir’in köklü eğitim kurumlarından İzmir Özel Tevfik Okulları 33. Dönem Anadolu Lisesi, 10. Dönem Fen Lisesi öğrencilerini mezun etti.

35. Eğitim-Öğretim yılını tamamlayan, çift dilli eğitim sistemiyle bugüne kadar birçok mezun veren Tevfik Fikret Okulları, 2014-2015 mezunlarını bu yılda her yıl olduğu gibi görkemli bir törenle geleceğe uğurladı. Anadolu Lisesi 1’ncisi Asya Naz Dinler birincilik plaketini Genel Müdür Mehmet Ali Atakan’dan alırken Fen Lisesi 1’ncisi Aslı Kenan ise plaketini Lise Müdürü İhsan İnekçi’den aldı.

Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Mehmet Ali Atakan gecedeki konuşmasında,  “Çağdaş Atatürk ilkeleri doğrultusunda yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi  33. kez okulumuzdan uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerimizin  kendilerini geliştirdiklerinden, bizi her platformda örnek bireyler olarak temsil edeceklerinden hiç şüphem yok. Tevfik Fikretli olarak ileri seviyede öğrendikleri lisanları ve eğitimleriyle birer dünya insanı olduklarına inanıyoruz. Öğrencilerimizin yolu açık olsun” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Finalin üçüncü maçının biletlerine yoğun ilgi
Sonraki Haber Türkiye'nin ilk sualtı arkeoloji müzesi Urla'da açılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?