ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Termal Etiket Nitelikleri

Termal Etiket Nitelikleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Termal Etiket Nitelikleri

Barkod etiketlerinde iki çeşit mevcuttur. Bunlardan biri olarak bilinen termal etiket, üzerinde koruyucu bir tabaka bulundurmaz.

Barkod etiketlerinde iki çeşit mevcuttur. Bunlardan biri olarak bilinen termal etiket, üzerinde koruyucu bir tabaka bulundurmaz. Kağıda ısı ve basınç yardımıyla yapıştırılması sonucunda elde edilir. Baskı yazıcı ısısının etkisiyle oluşan termal sıvılaşma sonucunda kağıt üstüne alınır. Kullanım süreleri kuşe etiketlere göre daha kısa olarak bilinir. Dış etkenlere karşı da dayanıklılığı daha azdır. İki etiket türünün de barkod makineleri farklıdır. Termal etiketler, termal ısı ile aktive edildiğinden bu özelliğe sahip barkod cihazlarıyla çalışır.

Kullanışlı Termal Etiket

Maliyet açısından tercih edilen termal etiket, uzun süreli kullanımlardan ziyade daha kısa süreli durumlar için tercih edilir. Ürünlerin üzerine seri şekilde basılan etiketler, hastane, kuru gıda, kargo ve otomasyon alanlarında kullanılmaktadır. Dış etkenler yönünden risk taşımayan alanlarda da yine termal etiketler tercih edilir. Kuşe etiketler ise daha uzun süreli ve dayanıklılık gerektiren ortamlarda kullanılır. Yapıştığı yerden kolayca sökülmez. Hızlı kullanım ve düşük maliyet açısından termal etiketler akıllara gelmektedir. Sizler de firmanız için gerekli olan termal etiketlere siteden ulaşabilirsiniz. https://www.arabulgelsin.com/termal-etiketler-pmk13 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nde olağanüstü hijyen önlemleri alındı
Sonraki Haber Doğukan İnci'nin hedefi gol krallığı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?