ANA SAYFA > EKONOMİ > Temizocak konkordato ilan etti

Temizocak konkordato ilan etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Temizocak konkordato ilan etti

83 yıllık tarihi olan ve 1974 yılında Türkiye'nin ilk entegre üretim yapan kuyumculuk fabrikasını açan İzmir menşeli Temizocak Kuyumculuk, konkordato ilan etti.

Karşıyaka Asliye Ceza Mahkemesi'nce, Temizocak Kuyumculuk ve Hassas Döküm Sanayi Ticaret A.Ş.'ye yönelik olarak, 'geçici mühlet' kararı verildi. 1936 yılında Mehmet Temizocak tarafından Kemeraltı Çarşısı'nda küçük bir atölye olarak kurulan ve 1974 yılında entegre ziynet eşyası üreten ilk fabrikanın İzmir'de kurulmasına imzasını atan Temizocak Kuyumculuk ve Hassas Döküm Sanayi Ticaret A.Ş. hakkında, Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 'geçici mühlet' kararı verildi. Kararda, alacaklıların mahkeme ilanının yayınlandığı tarihten itibaren 7 gün içinde itiraz edebilecekleri belirtildi. Şirketin yönetim kurulu başkanı olan Yılmaz Temizocak, uzun yıllar Ege Ekonomiye Geliştirme Vakfı (EGEV) başkanlığı görevinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 2 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka voleybolda İlbank'a kaybetti...
Sonraki Haber Karşıyaka 1877 Alemdağ Spor'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?