ANA SAYFA > İZMİR > Teleferik keyfine kısa bir mola...

Teleferik keyfine kısa bir mola...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teleferik keyfine kısa bir mola...

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete alınan Balçova Teleferik’i, sezon öncesi yıllık periyodik bakım nedeniyle 29 Şubat-31 Mart tarihleri arasında hizmet veremeyecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AB standartlarında yenileyerek geçtiğimiz yıl hizmete aldığı ve açıldığı günden itibaren yaklaşık 350 bin kişinin ziyaret ettiği Teleferik Tesisleri bakıma alınıyor. Yılda bir kez yapılması zorunlu olan periyodik bakım nedeniyle Teleferik Tesisleri, 29 Şubat-31 Mart 2016 tarihleri arasında hizmet vermeyecek. 1 ay sürmesi planlanan bakımın ardından tesis, 1 Nisan 2016 tarihinde yeniden ziyaretçilerin kullanımına açılacak. Tesisin hem daha uzun ömürlü olması, hem de güvenli hizmet vermesi amacıyla yapılacak bakım sırasında teleferiğin tüm hareketli ve mekanik parçaları sökülerek kontrol edilecek. Bakım sırasında tesisin kesintisiz çalışmasını sağlayan jeneratörler ile tesisteki binaların bakımı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den miniklere sıcak destek
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi’nden Suriyeli mültecilere destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?