ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Tektaş Kolye

Tektaş Kolye

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tektaş Kolye

Yüzükten daha çabuk göze çarpan bir tektaş tercih ederseniz tektaş kolyeleri de inceleyebilirsiniz.

Tektaş kolye, parlaklığıyla göz kamaştırmakla birlikte herkesin güzelliğinize ağızları açık bir şekilde bakacağı mükemmel bir aksesuardır. Ama tabii ki, kolyeden hoşlanmayan anneler için başka seçeneklerimiz de var, örneğin estetik ihtiyacınızı karşılayan küpeler,  gerdanlıklar vs. Kolyenizi nasıl tercih edeceğinize göre önünüze farklı modeller sunabiliriz.

Örnek olarak; yıldız desenli, çiçek desenli, hayvan desenli(baykuş, kedi, kelebek vb.) geometrik desenli olabilir. Ama daha özgün bir model tercih ederseniz kişisel olarak tercih ettiğiniz veya edeceğiniz bir modeli de hazırlatabilirsiniz.

Ayrıca adınızın baş harfinin olduğu veya tam adınızın olduğu kolyelerin de oldukça revaçta olduğunu söylemekten zarar gelmez.  Tektaş kolyelerin tektaş yüzüklerden daha az cep yaktığını da belirtmek istiyorum. Her ne kadar çoğunlukla hediye olarak satın alınsalar da. Tektaş kolye sadece hediye olarak satın alınmaz; dekorasyon amacıyla da kullanabilirsiniz. Eğer tektaş kolyelere göz atmak isterseniz linki hemen burada: https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-kolyeler

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Sweatshirt
Sonraki Haber Baget Pırlanta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?