ANA SAYFA > EĞİTİM > Teknofest'te hedef şampiyonluğu Karşıyaka'ya getirmek...

Teknofest'te hedef şampiyonluğu Karşıyaka'ya getirmek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teknofest'te hedef şampiyonluğu Karşıyaka'ya getirmek...

Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan ATA-Tech 35.5 adlı öğrenci takımı "İnsanlık Yararına Teknoloji - Sağlık/İlkyardım" kategorisinde Türkiye Finallerine kaldı.

Teknofest 2023'de şampiyonluk için mücadele edecek olan ekibin Karşıyaka ve İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, "Karşıyaka Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan ATA-Tech 35.5 adlı Takımımız BT Öğretmenimiz danışmanlığında İnsanlık Yararına Teknoloji - Sağlık/İlkyardım kategorisinde katıldıkları Teknofest 2023 Yarışmalarında, Türkiye 2.si olarak geçtikleri ön elemelerden sonra şimdi de Türkiye Finallerinde... 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan Festivalde okulumuzu , Karşıyakamızı temsil edecek olan takımımızı kutluyor, başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İşçilerinden işi bırakma eylemi!..
Sonraki Haber Efes Selçuk'ta kahvehanelere kitap köşesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?