ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuk'ta kahvehanelere kitap köşesi

Efes Selçuk'ta kahvehanelere kitap köşesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuk'ta kahvehanelere kitap köşesi

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi 59. Kütüphane Haftası nedeniyle hafta boyu kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler kapsamında ilk olarak kentteki kahvehanelerde kitap köşeleri kurularak kitap hediye edildi.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 59. Kütüphane Haftası etkinliklerinin ilk günü “Kütüphanede Oyun Oynuyoruz”, “Kütüphanede Müzik Var” etkinlikleri ile geçti.  “Kütüphanede Müzik Var” etkinliğinde Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi müzik eğitmenlerinden Bahadır Varvar eşliğinde müzik derslerine katılan öğrenciler muhteşem bir performans sundular.

YARATICI DRAMAYA YOĞUN İLGİ
Etkinliklerin ikinci ve üçüncü günlerinde 7- 10 ve 10- 14 yaş grubu çocuklara yönelik yaratıcı drama çalışmaları düzenlendi. Çocuklara yaratıcı drama çalışmalarıyla kitap sevgisi ve kitap okuma bilincinin yanı sıra sosyal beceriler de kazandırıldı. Öğrenciler ve velilerin yaratıcı drama çalışmalarının devam etmesi yönünde talebi de oldu.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 59. Kütüphane Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler zekâ oyunları, yaratıcı drama atölyesi ve Çocuk Ritim Grubu’nun konseriyle devam edecek.

MÜZİK, ENSTRÜMAN VE DİL KURSLARI
Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nin kütüphanesinde bulunan 21438 kitap ile her yaştan 3191 üyeye kitap okuma olanağı sunuluyor. Müzik eğitmenleri tarafından verilen enstrüman kurslarına 200’ün üzerinde kursiyer katılıyor. Düzenlenen Yunanca, İtalyanca ve Arnavutça kurslarıyla Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi Efes Selçukluları dünya dilleri ile buluşturuyor.

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ayrıca öğrenciler hafta içi her gün saat 21.00’e kadar, Cumartesi günleri de 10.00- 15.00 saatleri arasında ders çalışabiliyor. Ders çalışan öğrencilere ücretsiz wi-fi olanağı sunuluyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teknofest'te hedef şampiyonluğu Karşıyaka'ya getirmek...
Sonraki Haber Başkan Soyer: İzmir yeni bir marka kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?