ANA SAYFA > SAĞLIK > Tek seansta ameliyatsız gençleşme

Tek seansta ameliyatsız gençleşme

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tek seansta ameliyatsız gençleşme

Amerika’nın en çok tercih edilen ameliyatsız yüz germe yöntemi Türkiye’de uygulanmaya başlandı. Essi Bostanlı şubesinde düzenlenen Sonoqueen Cilt Yenileme uygulama günleri kapsamında tanıtılan yeni teknik, büyük ilgi gördü.

Cerrahi operasyon müdahalesi gerektirmeyen bu yeni yöntemin en büyük özelliği ise tek seansta, acısız ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirilmesi olarak gösteriliyor. Bu yeni teknolojiyi Türkiye’ye ilk getirenlerden Essi Güzellik ve Estetik Zinciri hekimlerine göre bu yöntem ile kadınların daha sıkı ve genç bir cilde kavuşmaları sadece 1 saatte gerçekleşiyor.
 
İzmir’de ilk Bostanlı Essi’de
Güzellik ve estetik sektöründe 21 yıldır verdiği hizmetlerle Türkiye’de 26 şubeye ulaşan ve son trend teknolojileri Türkiye’ye getiren Essi Grubu, Queen Therapy uygulama günleri ile bu yeni uygulamayı tüm Türkiye ile buluşturuyor. Son teknoloji ürünü olan Sonoqueen cihazıyla ameliyatsız yüz germe ve cilt gençleştirme uygulamalarını bütün detayları ile birlikte ilk kez sunan Essi Bostanlı şubesinde düzenlenen Sonoqueen Cilt Yenileme uygulama günleri büyük ilgi gördü. Essi Bostanlı sahibi Müjgan Dastori Anlatır, bu yeni teknoloji ile İzmir halkını tanıştırmanın mutluluğunu yaşadığını  belirtiken; ayrıca İzmir’in tanınmış simalarının demo için ziyaret ettikten sonra işlem yaptırdıklarını söyledi.
 
Queen Therapy Nedir?
Ameliyatsız yüz germe olarak adlandırılan Queen Therapy ile zamanın ve yerçekiminin ciltte yarattığı tahribatı önlemek mümkün. Queen Therapy sisteminde kullanılan teknoloji, “fokus ultrasound” ile cildin alt tabakalarında “sıcak noktalar” yaratılıyor. Bu sayede cilt kendi onarım sürecini oluşturarak yeni kolajen üretimine başlıyor ve ciltte sıkılaşma ve “lifting” etkisi kendini göstermeye başlıyor. Tek bir uygulamanın ardından elde edilen sonuç en az bir sene boyunca korunuyor. Güvenilir teknolojisi sayesinde Queen Therapy'nin gevşek ve sarkmış cilt, düşük kaş yapısı, boyun gıdısı ve sarkması problemlerinde çok etkili olduğu belirtiliyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın filede konuğu Manisa Büyükşehir
Sonraki Haber Her oy bir insandır!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?