ANA SAYFA > GÜNDEM > Tek başına yaşayan yaşlılara yemekler Türk Kızılay'dan

Tek başına yaşayan yaşlılara yemekler Türk Kızılay'dan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tek başına yaşayan yaşlılara yemekler Türk Kızılay'dan

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka’daki başarılı çalışmalarını Ramazan ayının ilk günlerinde de gösteren Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, tek başına yaşayan ilerlemiş yaştaki vatandaşlarımıza yemek dağıtımına hız verdi.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka Haber’e şu açıklamayı yaptı:
“Korona virüs tedbirleri kapsamındaki Karşıyaka’mızın değerli kaymakamı sayın Ali Rıza Çalışır’ın başkanlığında oluşturulan Karşıyaka Vefa Sosyal Grubu’na büyük destek veren Türk Kızılay Karşıyaka Şube çalışan ve gönüllülerimiz, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra evlerinde tek başına yaşayan vatandaşlarımızı göz ardı etmedi. Çalışmalarımız sırasında evlerinde tek başına yaşayan yaşlı vatandaşlarımızı tespit ettik. Bunlara her gün düzenli olarak yemek servisi yapıyoruz. İhtiyaç sahiplerimize gıda yardımlarımızı da sürdürüyoruz. Onlara evlerinden çıkamadıkları için Karşıyaka’da olup bitenden haberleri olması amacıyla da Karşıyaka Haber Gazetesi veriyoruz. Desteklerimiz günlük değil süreklidir. Bu vesileyle de sayın kaymakamımız ile genel merkezimiz ve bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz” 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka'dan muhtarlara sağlık seti
Sonraki Haber Bağış için stant kurdular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?