ANA SAYFA > SPOR > TBF'den Tolkar Genç Karşıyakalılar'a ceza

TBF'den Tolkar Genç Karşıyakalılar'a ceza

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TBF'den Tolkar Genç Karşıyakalılar'a ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Tolkar Genç Karşıyakalılar'a 1 maç seyircisiz oynama ve 7000 TL para cezası verdi.

Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"05.02.2017 tarihinde İzmir’de oynanan Tolkar Genç Karşıyakalılar – Adanaspor Kulübü TB2L müsabakasında;
-Genç Karşıyakalılar Spor Kulübü’nün, seyircilerinin neden olduğu olaylar sebebiyle Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 29.2.6. maddesi gereğince 1 maç seyircisiz oynama ve 7.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
-Genç Karşıyakalılar Spor Kulübü sporcusu Burak Atasever’in rakip sporcuya yönelik hareketi sebebiyle Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 36. maddesi gereğince 2 müsabakadan men ve 2.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, temel cezaya Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 14. maddesinde düzenlenen takdiri indirim uygulanmak sureti ile neticeten –idari tedbirli olarak katılmadığı/katılamayacağı takip eden müsabakada infazdan mahsubu yapılmak üzere- 1 müsabakadan men ve 1.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile karar verildi."

Fotoğraf: KSK Medya

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aşırı alerjik çocuklar için 5 önlem
Sonraki Haber Karşıyaka'da Ali Say kadro dışı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?