ANA SAYFA > SPOR > TBF Genel Sekreteri Bostanlıspor'da...

TBF Genel Sekreteri Bostanlıspor'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TBF Genel Sekreteri Bostanlıspor'da...

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, beraberinde Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk ile birlikte Bostanlıspor ve Basketbol Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'nün Gode Cengiz Spor Tesislerinde bulunan kulüp binasına TBF Basketbol İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk ile birlikte gelen TBF Genel Sekreteri Celal Arısan'ı, Bostanlıspor Kulübü Başkanı ve Basketbol Adamları Derneği Genel Başkanı Avni Erboy ve Bostanlıspor ile B.A.D yöneticileri karşıladı.
Arısan ile Erboy bir süre sohbet etti. Arısan, Bostanlıspor'un geçen yıllardaki başarısından söz ederek basketbola yatırım yapmasını TBF olarak çok arzuladıklarını söyledi. 
Basketbol Adamları Derneği'nin de Türk Basketboluna katkısının unutulmaması gerektiğini de belirten Arısan, Avni Erboy'u başarılı çalışmalarından dolayı da kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de hava yolunu kullananlar %8 arttı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Galatasaray maçı ertelendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?