ANA SAYFA > SPOR > Tayfun Pektürk Utaş Uşakspor'a gitti...

Tayfun Pektürk Utaş Uşakspor'a gitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tayfun Pektürk Utaş Uşakspor'a gitti...

Geçen hafta Karşıyaka'yla 2 yıllığına yeniden anlaşan daha sonra fikrini değiştiren Tayfun Pektürk TFF 2'nci Lig'in yeni takımı Utaş Uşakspor'a imza attı...

Tayfun, sosyal medyada, "Son 3 sezon gururla taşıdığım formaya veda etmekteyim. Bu kararı almak benim için hiç kolay olmadı. Ben burada çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar biriktirdim. Bu zamana kadar bana olan desteğiniz ve güveniniz için hepinize teşekkür ederim. Umarım ki Karşıyaka ve bu büyük camia en kısa zamanda olması gereken yerlere ulaşır. Buradan başkanıma, yöneticilere, takım arkadaşlarıma ve Karşıyaka taraftarına son 3 sene için teşekkürlerimi sunarım. Karşıyaka'yı kalbimde taşıyıp, başarılarını diliyorum. Hakkınızı helal edin, benden yana herkese helal olsun" mesajını paylaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Türen'den Karşıyaka'ya veda
Sonraki Haber Ufuk İskender: Bizim yerimiz ve isteğimiz bellidir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?