ANA SAYFA > SPOR > Metin Türen'den Karşıyaka'ya veda

Metin Türen'den Karşıyaka'ya veda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Türen'den Karşıyaka'ya veda

Pınar Karşıyaka'daki iyi performansıyla A Milli Takım'a yükselen Metin Türen yeşil kırmızılılara duygusal bir mesajla veda etti.

Metin Türen, sosyal medyada yayınladığı veda mesajında "Kariyerimin Ege'deki ilk sezonu, sizlerin müthiş desteği ve sevgisiyle unutulmaz sezonlarımdan birine dönüştürdü. Pınar Karşıyaka'nın bana verdiği bu şans belki de benim için A Milli Takım'ın kapılarını araladı. Benim için bunların neler ifade ettiğini inanın anlatmakta zorlanıyorum. Burada geçirdiğim sezon, gösterdiğim performans artık kariyerimde yeni bir sayfanın açılmasına da yardımcı oldu. Ama lütfen şunu unutmayın; buralarda olmasam bile sizlere olan sevgim ve minnet duygularım asla azılmayacak. Karşıyaka'ya, değerli yöneticilerine, idari kadrosuna, kulübün tüm çalışanlarına ve tabii ki basketbolu seven herkesin gönlünde farklı bir yeri olan Karşıyaka taraftarına, bana kattıklarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Madımak’ı unutmadı
Sonraki Haber Tayfun Pektürk Utaş Uşakspor'a gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?