ANA SAYFA > EKONOMİ > Tarzınıza özel takım elbise modelleri

Tarzınıza özel takım elbise modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarzınıza özel takım elbise modelleri

Erkek giyimde bazı seçenekler bulunmaktadır. Bazı giyim tarzları kendilerine has özellikler barındırmaktadır.

Bu alanda tarzınıza özel takım elbise modelleri tercih edebilmek için renk, model ve desen seçenekleri arasından tercihler yapmanız gerekecektir. Bu kıyafetler ile beyler resmi ve karizmatik bir hava kazanmaktadır. Modern ve dinamik erkeğin seçimi olan Wessi koleksiyonları ile ofis giyimi, damatlık modelleri ya da günlük yaşamda kullanabileceğiniz modeller arasından kendinize özel seçimler yapabilirsiniz.

Yelekli modeller çok özel bir tarz oluşturması itibari ile özellikle olgun baylar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Genç beylerde karizmatik ve tarz bir ifade için bu tip takım elbise modellerini tercih edebiliyor. Siyah takımlar her zaman için erkeğin güçlü duruşunu kuvvetlendirdiği söylenilebilir. Bunun yanında lacivert ve kiremit rengi kahve tonları da hoş seçimler olmaktadır. Özel ya da günlük kullanımlar için farklı tasarımlar tercih edilebilir. Şal yakalı modeller, özellikle şık tercihler için ideal olmaktadır. Bunun yanında özellikle yelekli modellerde kareli tasarımlar en çok beğenilen seçenekler arasında yer almaktadır.          

Papyonlu seçeneklerde özel davetler için tercih edilebiliyor. Ya da damatlık modellerinde daha çok kullanılmaktadır. Genel olarak kravatlı modeller bulunmakta ve yakalarda kullanılan mendiller ile kombine edildiğinde tek renk olan takımların farklı bir hava kazanmasını sağlamaktadır. Bu alanda http://www.wessi.com/takim-elbise adresi içerisinde ürünlerin bedenlerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Samsung Note 3 Neo
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta oyuncuların ligde kalma primi dudak uçuklatıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?