ANA SAYFA > GÜNDEM > Tarım ve Sağlık Müdürü Müftü Gürler'i ziyaret etti

Tarım ve Sağlık Müdürü Müftü Gürler'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım ve Sağlık Müdürü Müftü Gürler'i ziyaret etti

Karşıyaka'nın sevilen müftüsü İsa Güler'e bugün iki kurum müdürü nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlü Bülent Üngür ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli bugün Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler'i makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar.
Her iki müdür, Müftü Gürler'e kendi müdürlükleriyle ilgili bilgi sundular. Konu aşıların tamamlanması ve korona virüsten kurtulmak için bunun şart olduğu konusunda hem fikir olarak, aşı olmayan vatandaşlarımızı ikna etme konusunda üzerlerine düşeni yaptıklarını belirttiler. Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlü Bülent Üngür ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, "İlçe Müftümüz İsa Gürler’i ziyaret ettik. Göstermiş olduğu misafirperverlik  için teşekkür ederiz" dediler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de kadınlara ve muhtarlara bağımlılıkla mücadele anlatıldı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'nın protestosu ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?