ANA SAYFA > GÜNDEM > Tarım Müdürüne çifte kutlama

Tarım Müdürüne çifte kutlama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım Müdürüne çifte kutlama

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür'e çiftte doğum günü kutlaması yapıldı.

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları, öğle mesai arası müdürleri Bülent Üngür'ün doğum gününü sürpriz bir şekilde  kutladılar. Müdürlerine hoş bir sürpriz yapan ve pasta kesen Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları tek tek müdürlerini kutladı ve sağlıklı yıllar diledi.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür'e ikinci doğum günü sürprizi de Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapıldı. Karşıyaka Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu'nun önderliğinde, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'in organizasyonluğunu üstlendiği, Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öçek, Karşıyaka Jandarma İlçe Komutan V. Cesur Yiğit, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli Karşıyaka İlçe Spor Müdürü Musa Yelek'in de aralarında bulunduğu grup Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür'ün doğum gününü pastayı üfleterek kutladı.
Müdürlükler arasında dostluk köprüsünün en üst düzeyde olduğu Karşıyaka'da doğum gününü iki kez kutlayan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür hem sevinçli, hem de duygusal anlar yaşadı.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kalıcı çözüm şart!
Sonraki Haber 315 cana hayat verecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?