ANA SAYFA > İZMİR > Tarık Dursun Çiğli'de unutulmadı

Tarık Dursun Çiğli'de unutulmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarık Dursun Çiğli'de unutulmadı

Çiğli Belediyesi, Türk Edebiyatı’nın değerli yazarlarından Tarık Dursun Kakınç'ı vefatının 6. yıl dönümünde düzenleyeceği etkinliklerle anacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize edeceği etkinlikler kapsamında ilk olarak saat 17:00'de Büyük Çiğli Mezarlığında Bekir Yurdakul'un sunumuyla "Dostlarının Konuşmaları" etkinliği düzenlenecek. Aynı gün saat 18:30'da ise Akvaryum Kafe Restoran'da Yazar Feridun Andaç'ın katılımıyla "Kendi Zamanını Yaratan Bir Anlatıcı Tarık Dursun K." söyleşisi gerçekleştirilecek. Belediyeden yapılan açıklamada, etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için belediye önünden saat 16:50’de araç kaldırılacağını ifade edildi.

Başkan Gümrükçü: “Değerlerimizi yaşatıyoruz”
Eserleri ve fikirleriyle topluma yol gösteren sanatçıları gelecek kuşaklara anlatmak adına çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Toplumumuzun düşünce dünyasına katkı sağlayan sanatçılarımızı Çiğlimizde unutmuyoruz. Son olarak, kabri ilçemizde bulunan roman ve hikaye yazarı Tarık Dursun’u aramızdan ayrılışının 6. yıl dönümünde anacağız. Vatandaşlarımızı bu anlamlı etkinliğe bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da Afetlere Dirençli Kent paneli
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'dan: Mülteci okuluna dur de...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?