ANA SAYFA > EĞİTİM > CHP Karşıyaka'dan: Mülteci okuluna dur de...

CHP Karşıyaka'dan: Mülteci okuluna dur de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'dan: Mülteci okuluna dur de...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı ve CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığı AB tarafından Bostanlı'ya yapılacak olan lisenin mültecilere yapılacağını ve bu nedenle de yapılmasını istemediklerini açıkladı. CHP bu konuda yarın arsanın önünde basın açıklaması yapacak.

Bu konuda yapılan açıklama şöyle:
"Yarın (12.08.2021 Perşembe) saat 18.30 da Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Kriz zamanlarında herkes için eğitim projeleri” kapsamında Bostanlı Mahallemizin merkezi alanına yabancı uyruklu gençler için yapacağı yatılı liseyi Karşıyaka halkı olarak kabul etmiyoruz!
Ülkemizde eğitim önceliği, ülkemizin gençlerinin olmalıdır. 
12.08.2021 (yarın) saat: 18.30’da Cengiz Kocatoros Caddesi 1798 sokakta yapılması planlanan arazide buluşuyoruz. Vatanına ve gençlerine sahip çıkan tüm Karşıyakalıları davet ediyoruz.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı"

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tarık Dursun Çiğli'de unutulmadı
Sonraki Haber Karşıyakalı amatörler Müdür Yelek'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?