ANA SAYFA > SPOR > Taraftar istedi KSK yönetimi e-bileti kaldırdı

Taraftar istedi KSK yönetimi e-bileti kaldırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taraftar istedi KSK yönetimi e-bileti kaldırdı

24 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye Kupası'nda Altay ile karşılacak olan Karşıyaka'da yöentim taraftarın isteği doğrultusunda e-biletten vazgeçti. Yeşil kırmızlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

24 Eylül Çarşamba akşamı Buca Arena Stad'ında Altay ile oynayacağımız Türkiye Kupası 2. tur maçında, taraftarın isteği doğrultusunda  Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler  sonucunda, yönetimimizin aldığı karar uyarınca, e-bilet uygulamasından vaz geçilmiştir.

Pasolig kartı olmayan taraftarımız maça ; yarın öğleden sonra KSK Store mağazalarımızda ve maç günü stad gişelerinde  satışa çıkacak olan normal biletlerini alarak maça girebileceklerdir.

Ayrıca sezonluk kombinelerini pasolig kartlarına yükleten taraftarımız herhangi bir bedel ödemeden maça kartları ile giriş yapabileceklerdir.
Maç biletleri Vip tribünü : 35 TL, Kapalı tribünü : 20 TL, Maraton tribünü: 10 TL,  Kale arkası Tribünü : 5 TL., Misafir Tribünü : 5 TL. olarak belirlenmiştir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altay maçında Karşıyakalı taraftarlara e-bilet
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?