ANA SAYFA > İZMİR > Tanrıkulu, ''İzmir Bizimle yürüyecek''

Tanrıkulu, ''İzmir Bizimle yürüyecek''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanrıkulu, ''İzmir Bizimle yürüyecek''

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilen miting için İzmirlilere teşekkür etti.

Binlerce İzmirlinin erken saatlerden itibaren meydanı doldurarak, mitinge renk kattığını dile getiren Tanrıkulu, meydandaki coşkunun da MHP iktidarını müjdelediğini söyledi.

İzmir demokrasiye bağlılığını gösterecek

Gündoğdu Meydanı’nda Genel Başkanları Sayın Devlet Bahçeli’nin İzmirlilere seslendiğini  “Bizimle Yürü İzmir” mesajını verdiğini belirten Tanrıkulu, “Meydandaki coşku genel başkanımızı da çok memnun etti. İzmirlilerin mevcut iktidardan memnun olmadığını gördük. 7 Haziran tarihinde İzmirlilerin bizimle yürüyerek, AKP iktidarını devireceğine inancımız daha da arttı. İzmirlilere bize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin başkenti olan İzmir, 7 Haziran tarihinde demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha gösterecektir.  Türkiye’nin huzurlu geleceğine hep birlikte  yürüyeceğiz” dedi.

MHP iktidarında insanca bir yaşam

MHP iktidarında yolsuzluk ve yoksulluğun ortadan kalkacağını, işsizlerin işe kavuşacağını, emeklilerin insanca yaşama imkanına ulaşacağını açıklayan Tanrıkulu, MHP’ye verilen her oyun istikrara, güvene, insanca ve onurlu bir yaşama dönüşeceğini söyledi. 13 yıllık AKP iktidarının hukuku ayaklar altına aldığını, insanların yaşam tarzına müdahale ettiğini, milyonlarca insanı açlık sınırının altında yaşamaya mahkum ettiğini vurgulayan Tanrıkulu, “MHP, iktidarında yolsuzluk ve israf olmayacağı için bütün kaynaklar halka akacak. Bu sayede emeklilerimize yılda 2 bin 800 lira ek ödenek verilecek. Çiftçinin mazotu 1 TL 75 kuruş olacak. Asgari ücret 1400 TL olacak. Büyükşehirlerde 100 TL’de yol yardımı yapılacak. Ekonomide üretime destek verilecek. Eğitim, sağlık, hukuk başta olmak üzere her alanda onarım yapılacak. Halkımız MHP iktidarında özlediği insanca bir yaşama kavuşacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nesrin Ulema: ''Türk Toplumu Anaerkildir!''
Sonraki Haber Fazıl Say, EÇEV için söyleyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?