ANA SAYFA > GÜNDEM > Tanfer Kemerli milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptı

Tanfer Kemerli milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanfer Kemerli milletvekilliği adaylık başvurusunu yaptı

Son seçimde Ak Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Tanfer Kemerli AK Parti Milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

Kemerli, milletvekilliği adaylık başvuru dosyasını AK Parti İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Gedikoğlu’na teslim etti.
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda teşkilat başkanı olarak da görev yapan Kemerli, teşkilattan ve sevenlerden gelen yoğun talep üzerine milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.
İzmir ikinci bölgeden Milletvekili adaylığı için başvuru yapan Kemerli, “AK Parti davasına gönül vermiş birisi olarak AK Parti’den milletvekili adayı olmanın gururunu yaşıyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin” diye konuştu.
Akhisar doğumlu olan ve uzun yıllardır İzmir’de yaşayan Kemerli, Harita Mühendisi olarak kendi şirketinde çalışıyor. Kemerli, İzmir Manisalılar Derneği Başkan Yardımcılığı, MÜSİAD Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Kemerli seçilmesi durumunda tüm İzmirliler’in Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gözü ve kulağı olacağını, İzmir’in her türlü sorunu çözmek için çalışacağına dikkat çekti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası geldi
Sonraki Haber İzmir'de Avrupa Birliği Ofisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?