ANA SAYFA > GÜNDEM > Taksici canını son anda kurtardı

Taksici canını son anda kurtardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taksici canını son anda kurtardı

Karşıyaka'da 54 yaşındaki taksici M.G.'yi silahla rehin alan U.K.(38) ile A.A.(46), taksicinin akıllı hamlesinin ardından yakayı ele verdi.

Olay 13 Şubat gecesi saat 04.48 sularında Anadolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kontrolü altındaki ticari taksiyi bir anda devriye görevini gerçekleştiren ekip arabasının önüne kıran M.G., can güvenliğinin bulunmadığını söyleyerek polisten yardım istedi. Hemen olaya müdahale eden Asayiş ekipleri tarafından yapılan operasyonla taksi içerisinde bulunan ve elinde ki tabancayı ateş etmeye hazır hale getiren U.K.(38) ile A.A.(46) isimli şahıslar etkisiz hale getirilerek yakalandı. Yakalanan U.K.'nin elinde ateş etmeye hazır getirdiği ruhsatsız tabancası ve 6 adet mermisi de ele geçirildi.

Yakalandıktan sonra mahkemeye sevk edilen U.K. ile A.A., “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sahte kimlikle 36 bin kredi çekti, ikinci denemesinde yakayı ele verdi
Sonraki Haber Hazır Giyimciler sektörün geleceğini konuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?