ANA SAYFA > EĞİTİM > TAKEV'de karikatür sergisi

TAKEV'de karikatür sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TAKEV'de karikatür sergisi

İzmirli çizer Mustafa Yıldız TAKEV Okulları'nın 4. Dil Günleri kapsamında açtığı çifte sergi ile öğrencilerin ilgi odağı oldu.

İlk gün Karşıyaka’da açılan sergi sonrası öğrencilerle karikatür atölyesi yapan Yıldız;”Karikatür çizmeye hevesli çocuklarla buluşmak, onlarla bunun keyfini çıkarmak müthiş bir duygu. Hemen, hemen her gün bir okulda, Bayraklı ve Gaziemir Belediyeleri karikatür atölyelerinde bu çalışmaları yapıyoruz. Mizah duygularını çizgiye döken çocuklar, çizerek dünyayı tanıyorlar. Daha kalıcı bir eğitim için karikatürü bir araç olarak kullanabiliriz” dedi.

30 karikatürün sergilendiği TAKEV Narlıdere’de öğrencilerin mizah ve karikatür hakkında sorularını yanıtlayan Yıldız, yapılan atölye çalışmalarında çizilen karikatürleri mizah dergisinde yayınlama sözü verdi. Çalışmalar sonunda öğrencilere mizah dergisi ve karikatür albümleri hediye etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buza ''İzmir damgası''
Sonraki Haber Büyükkarcı: Pınar Karşıyaka taraftarı kimseden ahlak dersi alacak değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?