ANA SAYFA > SPOR > Tahkim Kurulu'ndan Youssef'e kötü haber

Tahkim Kurulu'ndan Youssef'e kötü haber

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tahkim Kurulu'ndan Youssef'e kötü haber

Karşıyaka'nın Youssef Yeşilmen'in aldığı 3 maçlık cezaya yaptığı itirazı değerlendiren Tahkim Kurulu, cezanın onanmasına karar verdi.

Tahkim Kurulu'ndan konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: "Karşıyaka Spor Kulübü'nün, futbolcusu Youssef Yeşilmen ile ilgili PFDK'nın 07.04.2016 tarih ve E.2015-2016/886, K.2015-2016/1069 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; 

- PFDK'ca, Karşıyaka Spor Kulübü futbolcusu Youssef Yeşilmen'e rakip takım sporcusuna yönelik eyleminin "şiddetli hareket" şeklinde nitelendirilmesinde bir isabetsizlik bulunmamakla birlikte, eylemin ve meydana gelen neticenin ağırlığı dikkate alındığında, cezanın alt sınırdan uzaklaşılarak tayini gerektiği anlaşılmakla birlikte aleyhe itiraz olmaması ve cezanın re'sen aleyhe bozulamaması nedeniyle PFDK'ca FDT'nin 43 ve 35/4. maddeleri uyarınca verilen 3 resmi müsabakadan men ve 6.500.-TL para cezasının onanmasına, oybirliği ile; 

- Kurulumuzun yaptırımın ertelenmesine ilişkin kararlarında ve FDT'nin 102. maddesinde belirtilen şartları taşımadığı anlaşıldığından Karşıyaka Spor Kulübü'nün, futbolcusuYoussef Yeşilmen ile ilgili "yaptırımın ertelenmesi" talebinin reddine oybirliği ile karar verilmiştir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir derbisine ceza yağdı
Sonraki Haber Soner Tolungüç: ''Pes etmek yok!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?