ANA SAYFA > GÜNDEM > Sürücülere ''Bi Hareketine Bakar Hayat'' dediler

Sürücülere ''Bi Hareketine Bakar Hayat'' dediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürücülere ''Bi Hareketine Bakar Hayat'' dediler

İçişleri Bakanlığı trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanyaya Karşıyaka tam kadro ile katıldı.

“Bi Hareketine Bakar Hayat” mottosuyla yürütülen kampanya etkinliğine, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, İlçe Tarım Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek ve Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz katıldı.

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı kampanya ile sürücüler uyarıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır kampanyanın trafik güvenliği açısından çok önemli olduğunu belirterek, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından çok önem arz ettiğini söyledi.

Kaymakam Çalışır ve beraberindekiler tarafından polis ve jandarma uygulama noktalarında araçları durdurulan sürücülere ve araçtakilere kampanya hakkında bilgiler verildi, kampanya için hazırlanan görseller ve maskeler dağıtıldı, 
Kampanyanın Kasım ayı boyunca süreceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKLEV’in yeni merkezi açıldı
Sonraki Haber Forbes uygulaması büyük beğeni topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?