ANA SAYFA > İZMİR > Forbes uygulaması büyük beğeni topladı

Forbes uygulaması büyük beğeni topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Forbes uygulaması büyük beğeni topladı

Daha temiz bir kent yaratmak ve sürdürülebilir bir çevre bilinci oluşturmak için çalışmalar yürüten Buca Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından biri olan Forbes Sevgi Yolu’nda çöp konteynerlerini kaldırdı.

“Temiz Adres: Forbes”, “Forbes’i seviyorsan koy poşete” sloganlarıyla hayata geçirilen yeni uygulama kapsamında, sabah 08.00-09.00 ve akşam 22.00-23.00 saatleri arasında poşetle atık toplama sistemi getirildi. 

Forbes Güzelleştirme Derneği Başkanı Kadir Kaya, “22 yıldır bu caddede çöple ilgili bir kargaşa mevcuttu. Afişlerle, broşürlerle vatandaşlara duyurular yapıldı. Şimdi çöpler belirtilen saatlerde alınıyor. Çok başarılı bir çalışma, emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. 

Esnaf Zafer Arpalık, “Poşet uygulaması çok güzel. Arkadaşlar çok iyi çalışıyor. Çarşı gayet temiz. Çöplerin saati yoktu, sürekli çöp vardı. Şu an daha iyi. En azından saati var, düzen geldi” diye konuştu.

Forbes esnafından İbrahim Soyuanlar, “Arkadaşlar daha güzel bir Forbes olsun diye ellerinden geleni yapıyor. İnsanlar eşiyle çoluğuyla çocuğuyla buraya geliyor. Güzel bir yerde gezmek herkesin hakkı” derken esnaf Dilara Hansu, “Uygulamadan esnaf olarak çok memnunuz. Başkanımız Erhan Kılıç’a teşekkür ederiz” dedi. 

Forbes’in birçok halini gördüğünü belirten esnaf Recep Yiğit, ”Önceden bakımsız bir görüntü vardı. Şu an daha elit ve daha düzgün bir şekilde. İnsanların ayağının takılmadığı, çamur olmadığı güzel bir uygulama yaptılar. Gerçekten teşekkür ederiz” dedi. Esnaf Nermin Uğur da “Son zamanda Forbes daha temiz ve temizliğin saatlerinin olması daha güzel oldu. Gayet memnunuz” diye konuştu.

Uygulama ile esnaf ve vatandaşlar, belirtilen saatlerde çöp poşetlerini kapı önüne çıkartıyor. Belediyenin araçları da o saatlerde caddeye girerek çöp ve atıkları topluyor. Çöp ve atıklarını belirtilen saat ve usuller dışında caddeye atan kişi ve kurumlara ise Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulanıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürücülere ''Bi Hareketine Bakar Hayat'' dediler
Sonraki Haber Nasreddin Hoca ara tatilde çocukları bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?