ANA SAYFA > GÜNDEM > Sürekli “Söz Milletin, Halk Kararını Sandıkta Verecek”

Sürekli “Söz Milletin, Halk Kararını Sandıkta Verecek”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürekli “Söz Milletin, Halk Kararını Sandıkta Verecek”

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, vatandaşın temel hak ve özgürlüklerine engel olacak her türlü kısıtlamaların karşısında olduklarını söyleyerek, “Tüm toplumsal kesimlere eşit mesafede durma anlayışımızla, milletimizin temel değerlerine dayalı birlikteliğimizi ve vatandaşlık bağını korumaya devam ediyoruz. 1 Kasım seçim gününde de vatandaşımız kendi öz iradesiyle sandıkta kararını verecektir” dedi.

1 Kasım genel seçimlerine son bir gün kala çalışmalarına Menemen ilçesinde devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli,  vatandaşın sandıkta kendi öz iradesiyle oy vereceğinin altını çizdi. 1Kasım seçimleri ardından AK Parti ile vatandaşı aydınlık bir geleceğin beklediğini söyleyen Sürekli, “13 yıldır iktidarlığımızda, tüm toplumsal kesimlere eşit mesafede durma anlayışımızla, milletimizin temel değerlerine dayalı birlikteliğimizi ve vatandaşlık bağını korumaya devam ediyoruz. Artık sona geldik. 1 Kasım seçim gününde vatandaşımız kendi öz iradesiyle sandıkta kararını verecek. Biz her zaman vatandaşımızın kararına saygı duyduk. Ülkemizin, halkımızın refahı için var gücümüzle gece gündüz demeden çalıştık. Bu mesele sen, ben, biz, onlar meselesi değil. Bu mesele memleket meselesidir, dedik. Ülkemizde istikrarı korumak ve bütünlüğümüzü sağlamak için el ele vererek, birlik, beraberlik içinde bu yolda yürüdük. Bu toprakların huzuru, güveni, istikrarı ve kalkınması için AK Parti yeniden tek başına iktidara gelmelidir. 1 Kasım seçimleri ardından Allah’ın izniyle ülkemizi aydınlık bir gelecek bekliyor. Şimdi söz milletin, halk kararını sandıkta verecek” dedi.

ZAFERİMİZİ HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ

Menemen Koyundere mahalle sakinleriyle bir araya gelen ve büyük bir coşku ile karşılaşan Kerem Ali Sürekli, vatandaştan tam destek aldı. Mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılaşan ve davetlerini kırmayan milletvekili, çay ikramıyla beraber vatandaşla karşılıklı sohbet etti. Esas önemli günün sandık günü olduğunu ve temel hak ile özgürlüklere sahip çıkılacağına vurgu yapan Sürekli,  ülkede hiçbir ayrımın söz konusu olamaz diyerek konuşmasına şöyle devam etti. Sürekli, “AK Parti, etnik kimliği, mezhebi ve inancı ne olursa olsun herkesi bağrına basan, onları eşit vatandaşlık ile evrensel ilke ve değerler temelinde demokratik bir ortak yaşam bilincine ulaştıran bir anlayışı, daha güçlü bir şekilde hayata geçirme hedefinde ilerlemektedir. Her farklılığı kendi tarihsel ve kültürel derinliği içinde, Türkiye’nin dinamizmine dönüştüren AK Parti, uzun geçmişe dayalı, pek çok sorunu aşma yolunda önemli projelere de imza attı. Bunların arasında; vatandaşlarımızın inanç, mezhep, kültürel kimlik gibi tabii haklarını kullanabilmelerinin önünün açılması ile çözüm sürecinin başlattık. Kürt kökenli vatandaşlarımız dahil olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlükler alanında sorunlarını aşma iradesini ortaya koyarak, aidiyet duygusunu güçlendirdik. Vatandaşlıktan çıkarılanlara haklarını ve yerleşim birimlerine eski isimlerini iade ettik. Bütün bu ve benzeri değişimleri, vatandaşlarımızın sahip olması gereken haklar olarak gördüğümüz ve buna inandığımız için gerçekleştirdik. Sözün kısası biz, vatandaşımıza değer veriyoruz. Bu topraklarda yaşıyor, aynı havayı soluyorsak Türkiye Cumhuriyeti’nde kesinlikle bir ayrışma söz konusu olamaz. Bugün burada sizlerin coşkusunu görmek bizleri heyecanlandırdı. İnşallah 1 Kasım seçimleri ardından hep beraber zaferimizi kutlayacağız.” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Rota Koleji engelini aştı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ''Dört dörtlük''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?