ANA SAYFA > GÜNDEM > Sürekli, Karşıyaka'da STK'lara Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı

Sürekli, Karşıyaka'da STK'lara Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürekli, Karşıyaka'da STK'lara Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı

AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu Üyesi, İzmir Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’ da bazı sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Best Western Premier Karşıyaka’da bazı sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Sürekli, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunarak,Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yanısıra değiştirilen Anayasa maddeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Sürekli, ekonomideki son gelişmelere, bürokraside yaşananlara, Fırat Kalkanı Operasyonu ve terör olaylarına da değindi.
Anayasanın ilk üç maddesinin 4. Madde ile korunduğunu, bunun değiştirilemeyeceğini belirten Sürekli, yeni sistemin koalisyonlarının da önünü kapatacağını, yeni sistemle bürokrasideki oligarşinin kalkacağını söyledi.
Milletvekili Sürekli konuşmasından sonra, salonda bulunanların sorularını cevapladı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gaziantep’e teslim oldu…
Sonraki Haber Markovic: Bu oyunla kazanmayı hak etmiyorduk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?