ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 9 yaşında!..

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 9 yaşında!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 9 yaşında!..

18-19-20 Kasım’ı ajandanıza not ederseniz seviniriz, Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nin dokuzuncusu başlıyor!

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF), her sene sayısı artan tutkulu ve meraklı izleyicileri, filmlerin ardından yaptıkları çalışmalarla ilham veren konuşmacıları, festivalin gerçekleşmesine katkı veren yüzlerce gönüllüsü, bazen belgesellerde gördüklerimizden sonra sarsıldığımızda yaşamı kutlayan performansları ile içimizi açan sanatçıları, sürdürülebilir yaşam vizyonunu paylaşan kurumsal destekçileri ile bir bütün olma özelliği taşıyor.

Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır (İzmir), Bodrum (Muğla), Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Fethiye (Muğla), Güzelbahçe (İzmir), İstanbul, İzmir, Kartal (İstanbul), Kayseri, Konya, Manisa ve Mersin’de eş zamanlı gerçekleşecek Festivali gelin birlikte izleyelim ve sürdürülebilir bir yaşam için fark yaratalım.

18 Kasım Cuma günü,  İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde ve Güzelbahçe Kültür Merkezi’nde Hedef Sıfır /Racing To Zero filminin gösteriminin ardından yönetmeni Christopher Beaver internet üzerinden izleyicilerle sohbet gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Et çalışanlarını onurlandırdı
Sonraki Haber Büyükkarcı: Eksiklerimiz var ama bunu kapatacak taraftarımız da var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?