ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sümer Tilmaç hayatını kaybetti

Sümer Tilmaç hayatını kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sümer Tilmaç hayatını kaybetti

Usta oyuncu Sümer Tilmaç 67 yaşında yaşamını yitirdi.

Katıldığı bir düğünde aniden yere yığılan oyuncuya ilk müdahaleyi davetliler arasında bulunan doktorlar yaptı. Kalbinin durduğu anlaşılan Tilmaç, kalp masajıyla hayata döndürüldü. Yaklaşık 40 dakikada gelen ambulansla Ulus'taki özel hastaneye kaldırılan Sümer Tilmaç, yoğun bakıma alındı ancak usta oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Daha önce hem kalp hem de akciğer yetmezliği tanısı konan Tilmaç'a 2012 yılında anjiyo yapılmıştı.

Sümer Tilmaç için yarın Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılınacak.  Tilmaç'ın cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Usta oyuncu Sümer Tilmaç'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dleriz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça kitap açtı
Sonraki Haber Anadolu Efes'te Heurtel 2 maç yok...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?