ANA SAYFA > GÜNDEM > Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde onarım çalışmaları sürüyor

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde onarım çalışmaları sürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde onarım çalışmaları sürüyor

Geçen hafta etkili olan fırtına ve sağanak yağmur sırasında, çatısına yan taraftaki bir inşaatın 50 metrelik vinci devrilen Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nde onarım çalışmaları sürüyor.

Eğitime bir gün ara verilirken, soruşturma başlatıldı. Polisin teknik uzmanlar eşliğinde yaptığı ilk incelemeye göre, altında raylı sistem bulunan vincin, ters bir rüzgar akımından dolayı yıkıldığı saptandı. İnşaatı yapan firma, okulun üzerindeki vincin parçalarını, başka bir vinç yardımıyla kaldırdı. Okulun ve spor salonunun çatısında hasar gören bölümler söküldü. Tamamen temizlenen bu alanlarda, onarım çalışmalarına başlandı. 1-2 hafta içerisinde onarım çalışmalarının tamamen bitirileceği ifade edildi. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, okuldaki eğitimin aksamadığını, onarım bitinceye kadar laboratuvarların sınıfa dönüştürüldüğünü, derslerin buruda sürdürüğünü açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tacettin Bayır İzmir'deki kamu hastanelerinde dağıtılan broşürü sordu
Sonraki Haber Halis Özlütürk:''Tüm camiayı arkamızda görmek istiyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?