ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Şubat ayının ilk konserine Jiri Barta konuk

Şubat ayının ilk konserine Jiri Barta konuk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şubat ayının ilk konserine Jiri Barta konuk

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO), Şubat ayında da yine birbirinden ünlü şef ve solistleri İzmirli sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Şubat ayının ilk konseri 3 Şubat Cuma gecesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.  Folkart’ın Ana Sponsorluğu’nda gerçekleşecek konser saat 20.30’da başlayacak.

Bu haftaki konseri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine  Adrian  Prabava yönetecek. Şef Prabava yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'na solist olarak Viyolonsel’de Jiri Barta eşlik edecek.  Programda E. Elgar “Viyolonsel konçertosu” ve S. Prokofiev'in 1 numaralı Senfonisi seslendirilecek.

Bu konserin biletleri internet üzerinden (www.biletinial.com), Alsancak ve Karşıyaka D&R’lardan ve konserin yapılacağı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nden Cuma günü konser saatine kadar alınabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuk Kulübü'nde yeni dönem kayıtları başlıyor
Sonraki Haber Çeşme’de yelkenciler ödüllerini aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?