ANA SAYFA > SPOR > Stat Yalı’ya, tesisler Örnekköy’e

Stat Yalı’ya, tesisler Örnekköy’e

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Stat Yalı’ya, tesisler Örnekköy’e

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, göreve geldikten sonra başladığı destek turlarına bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya gelerek devam etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla bir araya gelerek kulübün tesis yatırımları konusunu masaya yatıran Mutlu Altuğ, görüşmenin sonuçlarından memnun olduğunu belirtti. Başkan Aziz Kocaoğlu ile Karşıyaka Stadı’nın Yalı’ya yapılıp, Örnekköy’de kulübe stat yapımı için gösterilen arazide ise altyapı tesisleri inşa edilmesi konusunda görüştüklerini belirten Mutlu Altuğ, “Başkanın Yalı’ya yapılacak stat konusunda çok negatif olmadığını hissettim. Örnekköy’de 80 dönüm bir alan var, herkesin bildiği. O arazinin de kulübe tahsis edilmesi ve stat değil de belki içerisinde bir okul da olan komple bir tesis yapılması konusunda konuştuk” dedi. Altuğ ayrıca Başkan Kocaoğlu’nun, tesislerin yapımı konusunda da destek mesajları verdiğini ve bu durumun kendilerini çok memnun ettiğini belirtti.

Transfer yasağı ile ilgili haberlere tepki gösterdi

Dün basında yer alan “Transfer yasağı kalkmayabilir” imajı yaratan haberlere de tepki gösteren Altuğ, “Bazen söylenenler çarpıtılıyor. Benim yaptığım açıklamada ‘Son ana kadar transfer yasağını kaldırıp, o şekilde yürümeyi hedefliyoruz. Fakat olur da bunu başaramazsak bu 104 yıllık kulübün sonu değil, dünyanın da sonu değil’ dedim. Fakat bu sözlerimin yansıtılışı sebebiyle sanki bu iş için çalışılmıyor gibi bir algı oluşmuş. Bizi çeşitli kesimlerle karşı karşıya getirmek için yapılan haberleri yanlış buluyorum” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı, ‘’Sarıca’nın sözleşmesi fesh edildi’’ haberlerini yalanladı
Sonraki Haber Karşıyaka Tribününe ateş düştü!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?