ANA SAYFA > SPOR > Spora ara verilince 25 bin siperlik yaptılar…

Spora ara verilince 25 bin siperlik yaptılar…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spora ara verilince 25 bin siperlik yaptılar…

Korona Virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde spor faaliyetlerine ara verilince sporcular da sağlık için hizmete başladı ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karşıyaka Örnekköy’deki il müdürlüğünde personeli ile birlikte siperlik yapmaya başladı.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilk günden bu yana 25 bin siperlik yaparken, Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü de dar kadrosuna karşılık büyük bir işe imza atarak, başta müdür Musa Yelek ve çalışanlarıyla birlikte bugüne kadar toplam 8 bin siperlik yaptı. Siperlik yapmaya devam eden Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğü personeli çalışmalarına devam ediyor. 
Karşıyaka İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın himayesinde sağlık teşkilatına yardımcı olmak üzere siperlik yapmaya başladıklarını belirtirken, bu konuda Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Nüammer Uslu’nun destek ve çabalarının hiçbir zaman için unutmamak gerektiğini ifade etti. 
Yelek, “il müdürümüz Nüammer Uslu başkanlığındaki çalışmalarımızda tüm Gençlik ve Spor İl ve ilçe müdürlüğü personelimiz bu hassas günlerde tüm koruma olanaklarını sağlayıp, sağlık için hizmet etmeye özen gösterdik.  Yaptığımız ilçe müdürlüğümüzün 8 bin, il müdürlüğümüzün de bu rakamla birlikte toplam 25 bin adet siperlik başta Sağlık çalışanlarına olmak üzere Emniyet, Jandarma, Yurt Müdürlükleri, Huzur Evlerine teslim edildi. Çalışmalarımıza son güne kadar devam edeceğiz. İnşallah spor yapacağımız günler en kısa zamanda gelir ve bizler de kaldığımız yerden spor hizmetlerimize devam ederiz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menemen’de Tarım Lisesi açılıyor
Sonraki Haber Karşıyaka’da geri dönüşüm hamlesi sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?