ANA SAYFA > SPOR > Spor Okulundan A Takıma

Spor Okulundan A Takıma

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spor Okulundan A Takıma

Bu sezon Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele edecek olan Karşıyaka’da yeni sezon çalışmalarına start verirken, voleybola Karşıyaka voleybol spor okulunda başlayıp şu anda A Takımda ter döken oyuncular voleybol yaz spor okullarını ziyaret etti.

Ayça Ceyna Yavuz, Ayşegül Girgin, Ece Kozdere, Ayça Karakaç ve Elif Öner voleybola yeni başlayan miniklere moral kaynağı olurken; kendileri de yıllar öncesine gittiler.

İlk başta bir heves olarak başladığı voleybolun artık bir yaşam biçimi haline geldiğini belirten Ayşegül Girgin ‘’Spor okulunda başladığım voleybol serüvenim şimdi A Takımda devam ediyor. Benim bu noktaya gelmemin en önemli nedenlerinden bir tanesi kulübümün altyapıya ve bizlere verdiği değer.  ’’ dedi.

Altyapı Koordinatörü Deniz Yürük ise spor okulundan gelerek A Takıma kadar yükselen oyuncuların minik sporcuların hevesini ikiye katladığını söylerken şöyle devam etti: ‘’Altyapı bir kulübün can damarıdır. Hele ki altyapıdan yetiştirdikleriniz A Takımda ter dökünce işte o zaman başarının doruk noktasına ulaşırsınız. Spor okuluyla voleybolla tanışan miniklerimiz bugün ablalarının başarısı gördükçe bir gün yeşil kırmızılı formayla A Takımda ter dökecekleri günün hayaliyle canla başla çalışıyorlar.’’

Yeniden yapılanan altyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini ve spor okulu öğrenci sayılarının günden güne arttığına dikkat çeken Yürük ‘’Şube Başkanımız Serkan Ergüven’in de altyapıya verdiği önem bize itici güç oluyor. ’’ diyerek sözlerini sonlandırdı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 5 imza tamam, Cuma Bolu'da kamp başlıyor
Sonraki Haber Kapatılan üniversitelerden öğrenciler İzmir Barosu’nu ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?