ANA SAYFA > SPOR > Spor Bakanı Karşıyaka Stadını inceledi…

Spor Bakanı Karşıyaka Stadını inceledi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Spor Bakanı Karşıyaka Stadını inceledi…

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti İzmir İl Kongresine katılması nedeniyle geldiği İzmir’de, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Karşıyaka stadında inceleme yaptı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz ile bir araya gelen bakana Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ da eşlik etti. Karşıyaka Stadındaki incelemelerde Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Cihan Büyükoral, eski asbaşkanlardan Ali Erten, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu da hazır bulundu.
Kılıç, Karşıyaka stadını inceleyerek talimatlar verdi.
Bakan Kılıç, yaptığı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun dediği gibi Karşıyaka ve Göztepe statlarının yapılacağını belirterek, "İzmir kamuoyu bize destek verdiği zaman ve yerel yönetim de bizim yanımızda olduğu sürece biz buradaki görevlerimizi zaten biliyoruz, yapmak istediklerimiz de zaten ortada, ona göre yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Göztepe ve Karşıyaka'da statlar için kendisine farklı bir yer talebinin ulaşmadığını kaydeden Kılıç, "Öyle bir talepten haberdar değilim, bugün de öyle bir talep söylenmedi. Karşıyaka Başkanı da oradaydı, beraberce gezdik. Herkes orada olmasını istiyor, kamuoyunun o noktada bir isteği var" diye konuştu.
Kılıç, Alsancak Stadı için verilen bir rapor olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti: "Stadın yapısının uygun olmadığı yönünde bir rapor mevcut, gerçekten fiziksel yapısı yıpranmış. Ben mühendis değilim ama verilen raporda ömrünü doldurduğu görünüyor. Biliyorsunuz, stattaki İl Müdürlüğü de boşaltıldı, çalışmalarımızı değerlendireceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Daha yeni yapılmıştı... Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu çatısı akıyor…
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Eskişehir'i güle oynaya yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?