ANA SAYFA > SPOR > Spirou Belgacom'u yenen Pınar Karşıyaka 2.oldu

Spirou Belgacom'u yenen Pınar Karşıyaka 2.oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Spirou Belgacom'u yenen Pınar Karşıyaka 2.oldu

Pınar Karşıyaka, ev sahibi olduğu 3. Pınar Cup'taki son sınavında Belçika ekibi Spirou Belgacom'u 69-65 yenerek ikinci oldu.

Kaf-Kaf maça Palacios'un 6, İnanç'ın 3 sayısıyla 9-0'lık bir seriyle başladı. Diebler'ın skorer oyunuyla üstünlüğünü koruyan yeşil-kırmızılı ekip ilk periyodu 18-7, devreyi 36-30 önde kapadı. Üçüncü periyotta Karşıyaka'nın üst üste hücumlardan boş dönmesinden yararlanan Belçika temsilcisi 49-47'yle farkı 2 sayıya indirdi.

Son 10 dakikaya Pınar Karşıyaka'nın top kayıplarından bulduğu sayılarla başlayan Belgacom, öne geçerek 51-57'yle farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Bu dakikada yeniden sahneye çıkan Diebler, takımını maça yeniden ortak etti. Diebler ve Gabriel'in sayılarıyla skoru 62-59'a getiren Karşıyaka üstünlüğünü son saniyeye kadar koruyup maçı kazandı. Kaf-Kaf'ta Dibler 25, Palacios 17 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Günün ilk maçında ise Trabzonspor Medical Park, Buducnost Voli'ye 86-81 mağlup oldu. Bu mağlubiyete rağmen bordo mavililer turnuvanın birincisi oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Legacy Ottoman Cup şampiyonu...
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Pursaklar'ı yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?