ANA SAYFA > GÜNDEM > Söz verdiği akülü sandalyeyi hediye etti

Söz verdiği akülü sandalyeyi hediye etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Söz verdiği akülü sandalyeyi hediye etti

Karşıyaka Belediye ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, söz verdiği Karşıyakalı engelli vatandaşımıza akülü sandalyesini hediye etti.

Ak Partili meclis üyesi Ahmet Uğur Baran hem bayramlaşmak hem de söz verdiği akülü sandalyeyi teslim etmek üzere gittiği Karşıyaka Örnekköy’de Roman vatandaşlarımızın sevgi gösterisiyle karşılaştı. 
“Sizlerle bayramlaşmaya geldim. Bayramınız kutlu olsun” diyen Ahmet Uğur Baran, akülü sandalye sözü verdiği Karşıyakalı Mustafa Alistrat isimli engelli vatandaşımızın da evinin önüne giderek kendisine tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Arefe günü büyük bir mutluluk yaşayan Mustafa Alistrat akülü sandalyesine binerek Ahmet Uğur Baran ile birlikte bir süre mahallede dolaştı.  
Ahmet Uğur Baran, olaydan son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Gerçekten iyi dostlarımın oturduğu ve çok sevdiğim Karşıyaka Örnekköy Roman Mahallesine gittim. Burada dostlarla bayramlaştık.  Onların dertlerini dinledik. Hem de Mustafa Abimize söz verdiğimiz Akülü Sandalyesini teslim ettik” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'dan mezarlıklara ziyaret
Sonraki Haber Bayramınız kutlu olsun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?