ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'dan mezarlıklara ziyaret

CHP Karşıyaka'dan mezarlıklara ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'dan mezarlıklara ziyaret

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Karşıyaka CHP Gençlik Kolları ile birlikte Örnekköy ve Doğançay mezarlıklarını ziyaret etti.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, Karşıyaka’da yaşamış, Karşıyaka’ya emek vermiş, Karşıyaka’nın değeri olmuş kişilerin kabirlerini ziyaret etti. Pandemi günlerinde Ramazan Bayramı öncesi gerçekleşen bu anlamlı ziyareti sırasında Koç’a, CHP Karşıyaka Gençlik Kolları eşlik etti. İlk olarak Karşıyaka Spor Kulübü kurucusu Zühtü Işıl’ın mezarını ziyaret eden grup, kabre kırmızı gül bırakarak dua etti.  Örnekköy’den Doğançay mezarlığına geçen CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç, anne ve babasının kabrini de ziyaret etti.

Zühtü Işıl’ın mezarı önünde konuşan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç: “CHP İlçe Gençlik Kollarımız ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Karşıyaka’ya emek vermiş değerli insanları ziyarete geldik. Bu değerli insanların bıraktığı mirası hatırlayarak sahip çıkmalıyız. Gençlerimize bu değerli ziyarete katıldıkları için teşekkür ediyorum. Herkesin bayramı mübarek olsun.”dedi.

Grup, ziyaretin ardından mezarlıktan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da futbol altyapıda Polat görevde
Sonraki Haber Söz verdiği akülü sandalyeyi hediye etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?