ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç'ten Atilla Güneş'e tam destek

Soner Tolungüç'ten Atilla Güneş'e tam destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç'ten Atilla Güneş'e tam destek

Karşıyaka'da geçen sezonun son 9 haftasında Atilla Güneş'le birlikte işbaşı yapıp, bu sezon devre arasında istifa eden Teknik Direktör Soner Tolungüç, Güneş'e tam destek verdi.

"Karşıyaka, Güneş yönetiminde play off oynayacak ve ben de tribünde olacağım" diyen Tolungüç, "Kaptan geminin dümenine geçti. Beni aradı ve kararı mutlulukla karşıladım. Futbolculuğundan beri ufku açıktır. Oyunun doğrularını bilir, zeki ve taktik bilgisi yüksektir. Karşıyaka'da hem oyuncular, hem camia tarafından sevilen bir denge unsuru. Sezon başından bu yana oyuncuları beslenmesinden antrenmanına kadar takip ediyor. Dışarıdan bir teknik adam gelse uyum sorunu yaşayacaktı. Karşıyaka'nın oturmuş bir sistemi ve takımı tanıyan teknik adamı olacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın tramvayları geldi...
Sonraki Haber Markovic: Tam konsantre olup finale çıkmak için mücadele edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?