ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç: ''Sonuna kadar mücadele edeceğiz''

Soner Tolungüç: ''Sonuna kadar mücadele edeceğiz''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç: ''Sonuna kadar mücadele edeceğiz''

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, deplasmanda Elazığspor'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Bulundukları konumdan dolayı her maçın çok önemi olduğunu ve her maçın kendileri için final olduğunu ifade eden Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolüngüç, "Arkadaşlarımıza, 9 maçlık bir periyota başladığımızda son maça kadar bırakmayacağımızı, bize yakışan mücadeleyi göstereceğimizi, bu geri dönüşleri yapabileceğimizi söyledik. Bugün oyun açısından ne kadar fiziksel deformasyon yaşasak da, eksiklerimiz olsa da sahaya çıkan 11 tane futbolcu ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Futbolun gerektirdiği o fiziksel gücü kuvveti fazla yansıtamadık. Zaman zaman iştahlı oynadık. Pozisyonlar bulduk. Ama çok basit hiç beklemediğimiz özellikle arkamıza atılan toplarla ceza sahasının arka direklerinde zaaflar yaşadık. Kalan 8 maçımızdaki 6 tanesini de içeride oynayacağız. Bize yakışan mücadeleyi gösterip sonuna kadar pes etmemek" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç mağlubiyetle başladı...
Sonraki Haber Karşıyaka'da polise molotof kokteyli attılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?