ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç büyük moral çöküntüsü yaşıyor

Soner Tolungüç büyük moral çöküntüsü yaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç büyük moral çöküntüsü yaşıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Turgutluspor'la oynadığı finali seri penaltılarla kaybederek üst üste 5'inci kez Play-Off'lardan eli boş dönen Karşıyaka'yı şampiyonluğun kapısına kadar getiren teknik direktör Soner Tolungüç, büyük moral çöküntüsü yaşıyor.

"Şampiyonluğa 1 adım kalmıştı" diyen Tolungüç, "Kadromuz zaten kısıtlı. Hamle alternatifimiz az. Bunun üzerine maçtan 1 gün önce aylardır hiçbir rahatsızlığı olmayan Fatih'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Takımın en önemli oyuncularından biriydi. En çok korktuğum duran toptan gol yemekti ve defansta uzun boylu oyuncumuz olmadığı için duran toptan gol yedik" dedi.

Futbol Federasyonu'nun Play-Off maçlarını Antalya'da oynatma kararını da eleştiren Soner Tolungüç, "45 dakika sıcaklıkta, yüzde 75 nemin altında 125 dakika final oynadık. Turistlerin kaldığı otellerde konaklamak zorunda kaldık ve bir futbolcumuzun koronavirüs testi bu nedenle pozitif çıktı. Tüm bunlara rağmen şampiyonluğa çok yaklaştık. Bu çocuklar tarih yazmanın eşiğine kadar geldi" diye konuştu. Sözleşmesi biten ancak kulüpte yeni sezonda da göreve devam etmesi beklenen Tolungüç, birkaç gün kafasını toparlaması gerektiğini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği’nden gündüz korosu
Sonraki Haber ''Karşıyaka’nın Parkındayız''a Gode Cengiz Parkı ev sahipliği yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?