ANA SAYFA > GÜNDEM > Sokak buluşmalarına devam...

Sokak buluşmalarına devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sokak buluşmalarına devam...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın sokak buluşmaları devam ediyor.

Geçen haftayı Bostanlı Mahallesi'nde geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bugün de Bahariye Mahallesi ile Bahçelievler Mahalleleri'nde konuşma yaptı.
Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızın her mahallesini geziyor, hem yaptıklarımızı anlatıyor hem de halkımızı dinliyoruz. Bugün; Bahariye ve Bahçelievler sakinlerimizle birlikteyiz. Yaşadığımız kenti güzelleştirmek için düşüncelerimizi paylaşırken ülkemizde yaşananları konuşuyoruz" dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar şöyle devam etti:
"Halk Buluşmaları ile vatandaşlarımızı dinlemeyi, öneri ve taleplerine çözüm bulmayı ve ayrıca yaptığımız hizmetleri ve hayata geçirdiğimiz projeleri halka birebir anlatmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız ile hem çayımızı hem de sohbetimizi paylaşıyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği zor süreçte, dayanışma ve birlik ruhuna ihtiyacımız var. Bir referandum süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet değerlerine her zamankinden daha sıkı bağlanmamız gereken, Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Mahallemizdeki tüm sorunları çözebiliriz ancak Cumhuriyet elden giderse işte bunun geri dönüşü yok. Demokrasi varsa varız, yoksa biz de olamayız. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun her şeyi geride bırakmalı; laik, demokratik Atatürk Cumhuriyeti'ne dört elle sarılmalıyız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı Macaristan'da tanıtacaklar...
Sonraki Haber Karşıyaka Kent Konseyi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü elele...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?