ANA SAYFA > GÜNDEM > Sohbet gecesinde buluştular

Sohbet gecesinde buluştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sohbet gecesinde buluştular

Karşıyaka Çarşısı'nın önemli simaları sohbet gecesinde buluştu ve geç saatlere kadar muhabbeti sürdürdü.

Bir önceki dönem KASİAD Başkanlığı yapan İş Adamı Osman Avcı’nın önderliğinde Karşıyaka Çarşısı'nın önemli simaları, Bornova, Çiğli, Bayraklı, Aliağa, Foça, Menemen, Kemalpaşa, Konak,  Karabağlar, Çeşme, Selçuk, Kuşadası’ndan gelen nargile dostları ile nostalji yapıp sohbet gecesinde buluştu.

Osman Avcı, bu geleneği her yıl sürdürdüklerini belirterek “Dostlar ile bir araya geliyoruz kahve daha sonra nargile keyfini yaşıyoruz. Geç saatlere kadar sohbet edip geçmişi yad ediyoruz. Kahve bahane, birlik beraberlik, dostluk şahane diyoruz.” dedi.

Bu yılki sohbet gecesi buluşmasına;  Sancar Maruflu, Osman Avcı, Mestan Şakrak, Tevfik Alyanak, Dursun Şeker, Mehmet Duyar'ın yanı sıra diğer belli başlı katılımcılar şöyle: Oğulcan ve Oğulkan Avcı, Mustafa Dolgunkaya, Ali Hallaç, Hasan Kalkan, Mehmet Ersoy, Sezai Adanalı, Yusuf Yüyen, Erkan Güldoğan, Hüseyin Erdem, Dr. Yıldıray Çığırgil, Erol Sevil, Can Uçkun, NuriYağcıoğlu, Uğur Bey, Tunç Bey, Süleyman Erdem, Adnan Zincir, Şehmuz Görkem, Yusuf Ziya Erten, Prof. Devrim Hoca, Apo Buzoğlu, Bellona Sedat, Mehmet Sirkeci, Kumaşçı Ahmet, Çiçekçi Mesut, Arap Hüseyin, Tırcı Mustafa, Kahveci Ali, Fırıncı Vedat, Sevinç Yalçın, Erol Dasik, Feride Can, Doğukan, Ganican Dasik, Ufuk Gürbüz, Ulvi Türkekul, Şaban Karataş hoca, Yusuf Erten Hoca, Mehmet Bardakçı Hoca katıldı.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı.
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı'da yangın paniği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?