ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Soğuk Depo Ne İşe Yarar?

Soğuk Depo Ne İşe Yarar?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soğuk Depo Ne İşe Yarar?

Yiyeceklerin korunmasını sağlayan ve insanların vücut ısından da daha aşağılarda olan hava sirkülasyonunu sağlayan odalara soğuk depo olarak adlandırılır.

Yiyeceklerin korunmasını sağlayan ve insanların vücut ısından da daha aşağılarda olan hava sirkülasyonunu sağlayan odalara soğuk depo olarak adlandırılır. Dışarıda oluşan sıcaklık ve nem dengesini odanın içerisine girmesi engellenir. Yiyeceklerin daha uzun süre ilk günkü gibi kullanılması sağlanır. Soğuk odaları en çok gıda sektöründe görmemiz mümkündür. Gıda ürünlerin soğuk depo içerisinde muhafaza etme süreleri üründen ürüne farklılık gösterir.

Kullanılan ambalajlama, gıdanın son kullanma tarihide bu depoların kalitesini yükseltir. Bu odalar hijyeniktir.  Her saniyede bir 1000 hava üfleme gücüne sahiptir. Ayrıca gıdalara göre de soğuk hava depolarını ayarlanabilir olması besinlerin kalitesini daha da yükseltmesini sağlar. Örneğin domates, salatalık gibi çabuk bozulan ürünlerin +5 derece olması gerekir. Hazır gıdalar ise -15 dereceye kadar hava dengesi korunur.

Soğuk Depo Enerji Tüketir Mi?

Soğuk depo kullanırken enerji tasarrufu eder. Fazla m elektriği kullanmada hastanelerde, otellerde, gıda sektöründe kısacası soğuk depoya ihtiyaç duyulan her alanda rahatlıkla kullanılabilir.   Soğuk ortamı daha kaliteli olması sağlanmak isteniyor ise doğru yere konumlandırılması gerekir. http://termotes.com/soguk-depo/ bu linke tıklayarak siz de bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dar paça pantolon
Sonraki Haber Geçmişten Günümüze Oyuncak Tren

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?