ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Dar paça pantolon

Dar paça pantolon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dar paça pantolon

Dar paça pantolon streç ve likra formu ile bedeninizi sarar.

Dar paça pantolon streç ve likra formu ile bedeninizi sarar. Basen problemlerinizi kapatmanıza yardımcı olur. Fazla kilolarınızı toparlayarak daha sıkı bir görüntü elde etmenizi sağlar. Hâl böyle iken hayatımızda vazgeçilmez bir yer alır. Hangi renkte olursa olsun çok rahat kombin yapılabilir. Örneğin sade ve basit bir basic tişört ile kombin yapılabileceği gibi uzun bir tunik ile de gayet başarılı sonuçlar almak mümkündür. Her mevsimde kullanılabilir. Amaca yönelik hizmet eder. Mesela işe giderken üzerine bir ceket alabilirsiniz. Her daim şıklığınızı sürdürebilirsiniz. İşten sonra ceketinizi çıkararak bir arkadaşınızla kahve içmeye gidebilirsiniz.

Dar paça pantolon ile kombin yapabileceğiniz ürünler arasında şifon gömlek de bulunur. Ancak burada renk ve kumaş farkına dikkat etmek gerekir. Spor ayakkabı böyle bir kombinde kesinlikle sizi iyi göstermez. Diğer bütün kombinlerinizde rahatlıkla spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Bu pantolonlar fiyat olarak da gayet makul durumdadır. Bir pantolon fiyatına iki pantolon alacak kadar uygun fiyatlıdır. Eğer basen probleminiz varsa kombin için uzun tunikleri tercih etmeniz faydalıdır. Farklı renk ve modellerden fikir edinmek için https://shop.missdalida.com/pantolon-modelleri sayfasından faydalanabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balçova EBA Destek Merkezi açıldı
Sonraki Haber Soğuk Depo Ne İşe Yarar?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?