ANA SAYFA > İZMİR > ŞİRKETLERİN MUTFAĞI İZMİR'DE BULUŞTU

ŞİRKETLERİN MUTFAĞI İZMİR'DE BULUŞTU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ŞİRKETLERİN MUTFAĞI İZMİR'DE BULUŞTU

11.si düzenlenen Ege İnsan Yönetimi Zirvesi; 'İK Mutfakta Ne Var?' ana teması ile şirketlerin mutfağını İzmir'de biraraya getirmek üzere hazırlıklarına başladı.

İnsan kaynakları alanındaki tüm paydaşların biraraya getirilmesi, iyi uygulamaların yaygınlaştırılması, geniş bir iletişim ve işbirliği sunması açısından önemli ve öncü bir örnek oluşturan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi bu yıl 11. kez düzenlenecek.

24 - 25 Ekim tarihinde Mimarlar Odası Konferans Merkezi'nde düzenlenecek olan zirvede; sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, insan kaynakları alanına ilgi duyanlar, öğrenciler ve yöneticilerden oluşan yüzlerce kişi; en iyi örnek uygulamalar, yasalar, workshoplar, performans gösterileri etrafında bir araya getirecek.

Alanında uzman konuşmacıların paylaşımlarda bulunacağı 11. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi bu yıl şirketlerin mutfağı olarak tabir edilen İnsan Kaynakları departmanlarını ve bunların uygulamalarını her yönüyle masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Peryön Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu ''11 yıldır farklı ana temalarda gerçekleştirdiğimiz zirve; bu yıl şirketlerin mutfağı olarak adlandırdığımız ve her geçen gün şirketlerin satıştan üretime kadar pek çok alanında etkin olan İnsan Kaynaklarını yasal düzenlemelerden, denetlemeye, insan kaynakları fonksiyonları ve örnek uygulamalara kadar her alanda masaya yatırmaya hazırlanıyor. Amacımız tek bir ana başlık altında değil; her yönüyle insana dair değişik konuları 24 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İzmir Mimarlar Odası Konferans Merkezi'nde bir araya getirmek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ana tema çerçevesinde sadece konu başlıklarını değil, ulusal ve uluslararası örnek uygulamaları da Ege Bölgesi iş dünyası ile bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Oldukça önem verdiğimiz örnek uygulamalar ve workshoplar farkındalık yaratarak daha geniş bir perspektifte düşünmeye özendiriyor. Aynı zamanda farklı örneklerin kendi şartlarında nasıl uygulanabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunulmasına olanak tanıyor. Geniş bir yelpazede oluşturacağımız ve iki gün devam edecek zirve programı konularının yanısıra; mutfak uygulamaları, atölye çalışmaları, özel performans gösterileri ile oldukça fazla ilgi çekeceğine inanıyoruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber URLA'DA DEPREM
Sonraki Haber İZMİR'DE GAZZE PROTESTOSU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?