ANA SAYFA > İZMİR > Şirince yolu rahatlayacak

Şirince yolu rahatlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şirince yolu rahatlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk ile turistik mahallesi Şirince arasında oluşturan 6.5 kilometrelik ikinci bağlantı yolunun 2 kilometrelik bölümünü yapmak için çalışmalara başladı. Daha önce 4.5 kilometrelik kısmı İl Özel İdaresi tarafından yapılan aksın son bölümünün de Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanması ile bağlantı yolunda kesintisiz ulaşımın sağlanmış olacağı bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, halen 2 kilometrelik güzergahta genişletme ve zemin çalışmaları yapıyor. 3 ile 4 metre arasında değişen yol genişliği 8 metreye çıkarılıyor. Daha sonra yapılacak asfaltlama ve düzenleme çalışmalarının ardından, Nisan sonunda yolun hizmet açılması bekleniyor. Selçuk-Şirince arasındaki ikinci bağlantı yolu, bölgede özellikle yaz aylarında hafta sonları yaşanan trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akman: Farklı skor, uçuşa geçtik anlamı taşımıyor
Sonraki Haber Fuar İzmir’de son viraja girildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?