ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Şirin Pancaroğlu'ndan Beydağ'da müzik ziyafeti

Şirin Pancaroğlu'ndan Beydağ'da müzik ziyafeti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şirin Pancaroğlu'ndan Beydağ'da müzik ziyafeti

Türkiye'nin önde gelen arp sanatçıları arasında yer alan ve uluslararası birçok çalışmaya öncülük eden Şirin Pancaroğlu’nun Beydağ Kültür Merkezi’ndeki müzik ziyafeti görülmeye dinlenmeye değerdi.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar “Ülkemizde kadınların sanatın içinde yer alarak neler başarabileceğini bir kez daha gösteren ve gelecek kuşaklara önemli mesajlar veren değerli sanatçımıza teşekkür ederim.” Diyerek bu etkinlik vasıtasıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Müştemilat Kumpanya’ya teşekkür etti. Sanatçı Şirin Pancaroğlu ile müziğe ilgili çocuklar arasında güzel dakikalar yaşandı ve seyirciler çok hoş anlar yaşayarak keyifle dinlediler.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde düzenlenen mahalle konserleri kapsamında ünlü Arp sanatçımız Şirin Pancaroğlu ile Beydağlı sanatseverlerimizi buluşturduk. Gerçekleşen müzik ziyafetinde Türk ve Batı müziğinin değerli örnekleri yer aldı. Beydağ’ımızda bu anlamda kültürel etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Değerli sanatçımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Zirve yarışında var olacağız ve en üst noktayı hedefleyeceğiz
Sonraki Haber Çocuklar oyuna, anneler eğitime

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?