ANA SAYFA > İZMİR > Çocuklar oyuna, anneler eğitime

Çocuklar oyuna, anneler eğitime

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar oyuna, anneler eğitime

Bornova Belediyesi bünyesinde, 3-4 yaş arası çocuklu kadınların kendilerine zaman ayırabilmeleri amacıyla hizmet veren ücretsiz Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri büyük ilgi görüyor. Çocukların yarım günlüğüne bırakıldığı 3 ayrı merkezde çocuklar öğretmenler ile oyun oynarken velilere de anne, çocuk eğitimleri ile destek olunuyor.

Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'İlk Çocukluk Dönemi İletişim Semineri' adı altında annelere yönelik düzenlenen eğitimler her ay bir hafta süreyle gerçekleşiyor. Alanında uzman olan sosyolog ve aile danışmanı tarafından verilen derslerde annelere, 'Aile tutumları ve çocuk hakları', 'Çocukların fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimi', 'Çocukların cinsel istismara karşı bilinçlendirilmesi' ve 'Çocuk yetiştirmek' gibi bir çok konuda bilgi aktarılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şirin Pancaroğlu'ndan Beydağ'da müzik ziyafeti
Sonraki Haber Egeli Başkanlar Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?